fredag, januari 11, 2008

Gårdagskvällen och dagens början

Igår kväll var Frank som vanligt med och lagade mat, den här kvällen bestod middagen av spagetti tillsammans med en röra av hackade färska tomater, kalamata oliver, paprika och bacon. Extra gott tyckte Frank då man varit med och lagat maten! Extra mysigt tyckte han då mamma gjort fint med lila tulpaner, ren duk och tända ljus.



Nattningen gick väldigt smidigt i går kväll. Pappa läste bok tillsammans med sin pojke sedan sa vi godnatt och han fick INTE hålla i handen denna kväll och det tyckte han otroligt nog var helt ok. Jag var inne i sovrummet och plockade lite och efter en stunds lek med Tiger och Ior så somnade han så sött och sov gott hela natten.



Jag har precis tagit en kaffepaus och ska snart återvända till studierna, pigg och koffeinalert! S här ser det ut idag då jag sitter hemma och pluggar med min kära MacBook och Tivoli Audio radio som spelar P3. Ganska så mysigt vissa dagar då man har disciplinen och viljan men de dagar då viljan tryter är det bättre att åka till ett bibliotek för där har man inget annat alternativ än att läsa.

Inga kommentarer: