lördag, november 17, 2007

14.02 Lägesrapport

14.02 Pluggar och lyssnar på Bandit 106.3. En fördel med att bo i Stockholm- många olika radiokanaler att lyssna på- Just nu spelar de Foo Fighters The Pretender, bra låt. Jag har lyssnat på P3 men vägrar att lyssna vidare då nästa program är P3 Star.

Ringde för en stund sedan för att be Magnus, som är i Vällingby, gå in och köpa nya Blossa 07 med smak av havtorn och kanel men de hade tyvärr inte den hemma eller om den redan var slut. Får verkligen hoppas att de får in en till laddning, det måste de väl få? Jag vet att man måste vara ute i tid, förra året var alla 06 slut till lucia. Såg på deras hemsida att fanns kvar inne i stan men att de flesta bolagen bara hade typ 1 flaska kvar, det gäller att köpa snart så att man inte blir utan. det är alltid skoj att pröva årets smak.

1 kommentar:

Tilde sa...

Jag skulle också köpa den men i Sundsvall hade den tagit slut på 2 timmar, ska ta en promenad ner tills de öppnar imorgonbitti och köpa den för de skulle få hem fler! Man måste ju ha årets julglögg! Ett tips, det har kommit en jätterolig förpackning med lite gamla jul"glöggar" i småflaskor, typ 5 flaskor för 150 kr, sådana beställde jag, kul att ha!