onsdag, mars 12, 2008

Parklek med polaren Wilma

I dag efter dagis hade jag stämt träff med Kristina, Wilma och Moa vid parkleken som ligger alldeles vid Wilmas dagis. Frank blev jätteglad då jag hämtade honom och berättade att vi skulle åka till en lekpark och träffa Wilma. När vi kom till lekparken ville Frank krama Wilma men hon bara spräng iväg, Frank blev jätteledsen och började grina, han ville ju så gärna krama sin kompis. Till slut gav Wilma med sig och gjorde Frank lycklig med en liten kram. Tänk att tjejer alltid ska vara så svårflörtade :)



Tiden gick fort och klockan blev nog fem innan vi åkte hem. Det är roligt att ha någon att prata med i lekparken. Jag hade med kaffe i en termos till Kristina till mig. Allt uppiggande kan behövas i detta gråregninga Stockholm.

På hemvägen åkte vi förbi ett gulligt litet hus som fam. Wilma kanske ska bjuda på beroende på visningen på söndag. Vi håller tummarna för att det går igenom deras kritiska ögon. De behöver ju ett större ställe nu när vi flyttar från Hässelby och behöver ett rum att sova i då vi kommer och hälsar på i framtiden.

Nu lagar jag middag. I dag bjuds det på Teriyaki lax med ingefära och sesamför med en wok på vitkål, morötter och purjolök. Receptet hittar ni r om det låter inbjudande. Terese Malmström (en gammal Stödebo, tipsade om receptet och sa att det skulle vara riktigt gott). Vi får vänta och se.

Frank hjälper mamma med woken:



Nu ska laxen in i ugnen!

***

Middagsdags och det smakade riktigt gott. Kommer absolut att göra denna maträtt igen.



Efter middagen och lite lek nattade pappa Magnus Frank med tillhörande frukt och lässtund i sängen. Frank ville läsa nya favoritboken som heter Var är tårtan? En bok med massor av fantasieggande bilder och helt utan text.



God kväll

Inga kommentarer: