fredag, mars 28, 2008

Bilder på lägenheten

Nu har vi sett vår lägenhet. Första känslan var att det var en mysig och gullig lägenhet och att vi kommer att få det jättebra där.

Det turkosa golvet i badrummet som vi varit lite osäkra på gjorde sig jättebra och badrummet kändes ljust och fint. Snyggt med valnötsskivan som kontrast mot det ljusa golvet, precis som vi tänkt. (Golvet ser med blått ut på bilden men det stämmer inte med verkligheten) Härligt med egen tvättmaskin och torktumlare.



Klinkergolvet i hallen var fint och helt enligt våra föreställningar.



Köket behöver lite saker för att bli sådär bra som vi vill ha det. Det består bara av en vägg med köksutrusting nu och det känner vi blir alldeles för lite arbetsyta. Vi gillar ju att greja i köket både Magnus och jag så vi ska köpa en köksö och komplettera med. Det kommer att bli bra.

Tyvärr så blev det inte så bra som vi trott med virrvarr-bänkskivan med det svarta högglansiga kaklet. Vi trodde båda att bänkskivan skulle vara svartare, nu upplevdes den som grådassig mot det svarta kaklet, tyvärr. Annars var spisen och det stora kylskåpet och frysen helt underbara!!!!



Bild tagen från hallen. Köket ligger genom dörren till höger och rkt fram ligger vardagsrummet som går ihop med köket bortom väggen (ni fattar precis vá???)



Bild tagen från hallen mot andra hållet d.s.v. Franks rum, vårt sovrum, toaletten och extra hallen med garderober:



Fasen var roligt det ska bli att flytta och få ordning på den här lägenheten. Nu kändes den förstås helt tom och kal men med våra befintliga möbler och lite nytt kommer det att bli hur mysigt som helst.

Jag upplevde lägenheten som mindre än jag trott men det känns väldigt varm och ljus. Det kommer att bli superduper mysigt- vi är ju vana att ha varandra så nära inpå och det gillar vi- även fast drömmen förstås vore ett hus med dubbelt så stora rum (!)

Roligast blir det med Franks lilla rum. Att få greja iordning det tillsammans med honom- det ser jag verkligen fram emot. Vi gick in i hans rum tillsammans och jag berättade för honom att det var hans och att han skulle bo där. Då tittade han på mig och frågade "Var ska pappa bo?"

UNDERBART HÄRLIGT LÄNGTAR SÅÅÅÅÅ!!!

Slänger in två bilder till, kök och baksidan på huset:


8 kommentarer:

Tilde sa...

Kanonfint!! Ni kommer att få det så härligt där! Vi längtar tills vi får komma och hälsa på! Kram kram

Frank och jag sa...

Till Anette:

Ja men det går ju ändå inte upp mot ett hus där man kan få det i princip som man vill. Lycka till med alla val- svårt men kul. Kör hårt med rivingen

Anonym sa...

Det finns inga handtag eller knoppar på köksluckorna, skall det vara så? Pappa kan väl bo i köket det är ju där han trivs. Sätt in en kronblomssoffa i köket.Fin och ljus lägenhet.
Från ensam gubbe i Gruvriset

Anonym sa...

Nu leker livet! tänk att få flytta in,allt nytt å fint.Vi kommer nästa helg,med lit prylar som vi har garagerat.Mormor länktar vill nog sova med Frank i sitt rum.
Stolsökare Binge.

Frank och jag sa...

Till ensamma gubben i gruvriset (Set)

Uppmärksamt av dig men JA det ska vara så. det fanns inge fina beslag att välja på så vi struntade helt sonika i det. Funderar på vad vi ska ha för konstruktion eller vilka beslag vi ska ha...

Hoppas att du får en trevlig helg utan frugan. Vi är glada att ha henne här i varje fall. Frank hälsar och tackar för filmen!

Anonym sa...

Soffan måste vi nog tyvärr vänta med, såg ingen självklar plats för den när vi var där. Vill gärna ha den ngn gång i framtiden så jag hoppas erbjudandet om att få överta den står kvar. Hur går det med stolletandet då?

/Bloggförfattaren

Anonym sa...

Ser ju hur fint ut som helst... Köket ser ju helt underbart ut... förstår att du längtar tills ni flyttar in men nu är det inte långt kvar. Massa kramar Linda

Anonym sa...

Ja, köket är fint men som sagt så krävs det lite grejer för att det ska bli bättre... en köksö till exempel!

Nej det är inte långt kvar nu Linda, längtar. I dag packar vi det sista.

Kram till dig och längtar tills du kommer och hälsar på.

/Kattis