fredag, mars 21, 2008

Om långfredagen..

Lite snabbt om vår långfredag:

Vaknade 05.50 av en Frank som tyckte att det var dags att kliva upp. Magnus fick ligga kvar, jag trött men finns inte så mycket annat att göra än att kliva upp. Vi låg kvar en stund i sängen men inte ens barnkanalen hade börjat sända- de är ett tecken på att barn inte borde vara vakna den här tiden på dygnet.... Synd att inte barnet i fråga vet om det....

Vid nio var det snudd på busväder ute, ingen idé att gå på promenad och grilla korv som vi ev. hade planer på. Ringde till Patrik O Rebekke istället och hörde om de ville möta upp på IKEA i Kungens kurva, så klart att de ville. 11.00 var vi där- for därifrån 15.00 efter att vi fått många fina idéer till vårt nya hem, fikat och ätit.

På eftermiddagen så kollade vi på Franks nya favoritfilm här hemma: Ice age 1. Sedan lagade vi pepparstekt färsk lax, åt mat och myste (som Frank uttryckte det då vi satt och åt: "Mamma, mysigt!" "Mamma, mera lax tack" Fasen vad god laxen blev alltså, perfekt tillagad, sååå saftig och gott recept! Ska länka till receptet en annan dag...

Ikväll har vi packat DVD- filmer och sorterat pappper.

Nu är jag sååååååååååååååååååååååååååååååååååå trött. Ska kolla på isdansen en stund. Undrar om mamma också gör det, du brukar gilla det mamma?!

Undrar hur det gick för Gudrun med Silviakakan? Roligt att du läser min blogg. Gudrun är en släkting till Magnus som bor i Särna och som tyckte att Silviakakan såg smaskig ut.

Kram och god natt