fredag, februari 29, 2008

Bilder från sjukdagarna

Här kommer några bilder från den här veckans sjukdagar.

Den första Frank var hemma var onsdag och på f.m. då var jag rätt så pigg, då passade vi på att tvätta Magnus skidkläder och Frank tog med sig dockan o vagnen ner till källaren:



Vi byggde koja- det gillar Frank, oftast bygger vi i sängen men denna dag blev det en i vardagsrummet under Franks bord:



I torsdags så sken solen och vi var ute hela förmiddagen. Frank var frisk men jag behöll honom hemma en extra dag- precis som man ska:





I dag fredag har Frank gått på dagis. När jag hämtade honom begav vi oss så sakteligen per fot till Vällingby. Det tar sin tid med en 2-åring. Allt är verkligen intressant, en vattenbrunn t.ex. kan man tydligen leka hur länge som helst vid, eller åtminstone tills mammans tålamod tar slut:




I Vällingy var meningen att vi skulle hitta ett par gore-tex skor till Frank så att han ska slippa gå i sina fodrade stövlar nu när marken är torr och solen skiner. Vi hittade ett par på direkten på Stadium, till ett mkt bra pris också dessutom. Jag lovade mamma att lägga ut en bild på skorna, därför dessa:





När skorna var så lättfixade gick vi en sväng på leksaksaffären, till Index och lämnade tillbaka ett par Frank byxor och sedan åt vi på Vällingbyhus. Vid 19 var vi åter hemma igen. Då myste vi en stund i sängen, läste en bok och sedan somnade Frank gott i sin säng.

Inga kommentarer: