onsdag, februari 27, 2008

Konstig konsistens....

I dag är Frank hemma från dagis. Anledningen till det är att han igår hade diarré som inte var av denna värld. Hans bajs var inte löst utan rinnande... På dagis sa de att om det höll i sig under kvällen så var han tvungen att stanna hemma, det höll i sig och han är hemma. Pigg och glad men som sagt inte helt ok i magen. Jag kände mig också risig i magen i morse och tänker inte här vidare gå in på konsistensen på mina utgifter....

Egentligen hade vi planer på att titta på världscups sprinter som går runt slottet här i Stockholm tillsammans med Magnus efter jobbet, men det sket(!) sig. Dels på grund av Franks mage och dels på grund av att slottssprinten idag går av stapeln på eftermiddagen mellan 13-16 ungefär och inte på kvällstid som förra året.

Nu ligger Frank och sover, jag somnade också en stund.

Vi har förresten ätit gröt både till frukost och lunch, allt enligt Franks önskemål. Eftersom han ätit lite dåligt de senaste dagarna, säkert på grund av sin mage, så får han bestämma vad som skall dukas fram på bordet och tydligen var gröt första prioritet, och det åt han med god aptit, båda gångerna. Återstår att se vad det blir till middag..

Hej från en pojke och en mamma

Inga kommentarer: