lördag, april 25, 2009

Grillkväll och grillförbud....*suck*

Vi har grillat och ätit middag på vår uteplats tillsammans med grannarna Johan, Sara och deras barn Manfred och Eskil.

Just nu pågår en smärre kamp om att få alla tre barnen att somna. Jag sitter som bäst inne i Franks rum och försöker få honom att komma till ro. Pappa Johan ligger inne på vår vår säng tillsammans med Manfred och Eskil som inte riktigt vill somna.

Samtidigt som detta pågår sitter Magnus och Sara ute i vardagsrummet och pratar om diverse diskussioner hämtade från samarbetskommittén rörande grillning i Finnboda. Vissa vill tydligen inte att man ska få grilla med kolgrill på sin balkong/uteplats och detta är något vi verkligen sätter oss emot. Jag gillar inte att man ska hålla på och förbjuda en massa saker- låt det vara medan det fungerar. Blir man irriterad- ta det med den granne du irriterar dig på direkt i stället. Det behövs inte en massa skrifter och förordningar för att få det och fungera! Ett ord: KOMMUNIKATION!!!

Nu har pojken somnat

1 kommentar:

Anonym sa...

I Sverige är det inte mycket man får, om man frågar, konstigt, men frågar man inte så kan det gå ändå..Jag tycker att sunt förnuft brukar räcka långt.Snar blir det väl lag med katalysator, på grillen också.Binge