söndag, april 19, 2009

En bra helg, helt enkelt!

Det har varit en bra helg. Vi har varit pigga och glade hela familjen. Lördagen ägnades till att åka på lite ärenden, städa förrådet och sätta upp lite nya hyllor för förvaring där, cykla lite ute med Frank, gräva i den blivande rabatten m.m

I dag, söndag, har jag jobbat ett pass uppe på slottet. Då passade Magnus på att sätta Frank i cykelstolen och cyklade in till Lugnets café i Hammarby sjöstad för en fika. Magnus hade hört mycket gott om det fiket och ville gärna pröva deras kaffe. Både kaffet och personalen var så bra som ryktet sade.

När jag kom hem klockan två efter avslutat arbetspass var det Magnus tur att åka iväg en sväng. Han och Patrik cyklade iväg till den starke Patrik (som Frank uttrycker det) för att titta på just cykling.

Frank och jag var ute i någon timme sedan for vi till Blomsterlandet för att köpa kryddplantor till halva priset men kom hem utan kryddor men med detta, bland annat en rosa låg tubtrug. Det är något med dessa färggranna plasthinkar som gör att jag inte kan motstå dem!



Vi köpte några påsar frön också bl.a. dill, persilja och gräslök. Blir härligt att bara gå ut och plocka till sommaren. Frank fick "plantera" lite nyinköpta krassefrön på ett fat till hans rum.

Krassefrön på ett vått hushållspapper på ett fat på tillväxt i Franks fönster:



Kvällen avslutades med ett bad och på det lite filmtittning, där efter blev det sängen- två- böcker- och sedan somna som en stock.

STORA lilla killen som fortfarande gillar att bada i badbaljan:


1 kommentar:

Anonym sa...

Va mysigt det låter,älskar Er! Mamma,mormor