måndag, april 27, 2009

Ännu en mysig helg i sommarvärmen

Ännu en mysig helg är över. I går hade vi städdag i föreningen och massor av grannar slöt upp.

I den här familjen gick vi ut för att hjälpa till med städningen vid 10 och gick inte in förrän det var kväll efter 19- någon gång. Det var inte städningen som pågick så länge utan vi fortsatte att påta på vår uteplats och det var det fler grannar som passade på att göra så det var liv och rörelse här mellan husen hela dagen.

Den som trivs bäst med detta är nog Frank. Han får en otrolig tillgång till sina kompisar och har alltid någon att leka med här utanför. I går lekte han mycket med grannflickan Säva. De är ganska så precis jämnåriga och vi bor ju bara 10 meter från varandra så de kan röra sig fritt mellan lägenheterna. PÅ kvällskvisten när både Säva och Frank börjar bli lite trötta så satt de inne och tittade på Madagaskar 2 tillsammans. Vi föräldrar fotsatte att påta ute men det var förståeligt att barnen behövde ta det lite lugnare i en timme.

Våren har kommit på allvar men i helgen har det varit rena rama sommarvärmen. Klockan sju var jag fortfarande ute i linne och grävde i rabattarena. Helt underbart må jag säga!

>> Bilder kommer senare....

Inga kommentarer: