onsdag, april 15, 2009

..det tackar jag Tomas Brolin för...

På hemvägen från dagis gick vi vägen genom skogen, då hittade Frank o jag fina vitsippor som vi plockade en liten bukett av och satte i en vas på köksbordet.



På köksbordet stod förutom vitsipporna även middagsmat. Det blev Kyckling Tortilla Fajita och det blev gott.


Kyckling tortilla fajita

3 kycklingfiléer, strimlade
1 påse Santa Maria Tex Mex Fajita Spice Mix
150 g champinjoner, skivade
½ purjolök, strimlad
1 paprika, strimlad
matfett till stekning
1 pkt Soft Tortilla
3 dl gräddfil
1 burk Salsa medium
sallad

Tillagning

Stek kycklingen och tillsätt fajita kryddmixen samt 1 dl vatten. Låt småkoka i 5 minuter- häll över i annan skål. Stek champinjoner, purjolök och paprika tillsammans med lite extra matfett i samma panna. Grilla tortillorna hastigt i het stek/grillpanna utan fett. Servera fajitakycklingen med nygrillade tortillor, sallad, gräddfil och salsa.
___________________________________________

Efter maten spelade vi två spel med Frank, Bamse lotto och Bamse bingo. Det är mysigt att varva ner lite på kvällskvisten och spela spel med Frank.

Vi har läst två böcker och nu sitter Frank i sin säng och leker lite med bilar. Vad gäller Frank och nattning så är det fullt ös- medvetslös. Han leker ända in i det sista och helt plötsligt så blir det tyst och då har han somnat.



PS Angående dammsugarmunstycket så var det som en dröm att dammsuga med, helt otroligt, dammsugaren bara gled fram, tack Tomas Brolin!! DS

Inga kommentarer: