fredag, april 18, 2008

Frank filuring

Vi sitter vid bordet och dricker kaffe. Frank sitter på golvet och leker med sina småbilar. Han öppnar dörren på en av sina lite större bilar (bilen i sig är ändå pyteliten om jag säger så, en legogubbe skulle på sin höjd få plats), sedan tittar han på farfar, pekar på framsätet och utbrister ganska så bestämt: Farfar ska sitta där!

Frågan är om han tyckte att farfar skulle få plats där, vilket verkligen skulle ses som en komplimang eller om han tyckte att farfar skulle sätta sig i bilen på riktigt- vilket skulle ses som en smärre omöjlighet. Roligt var det i stunden i varje fall!

1 kommentar:

Smurfan sa...

Hej! Vad rolig han är! Anders & jag sitter pa ett internet café i Wien och jag har precis beställt biljetter till Spanskaridskolan i morgon. I förrgar var jag pa operan och sag baletten Svansjön, det var magiskt vackert. Nu ska vi snart aka till slottet Schönbrunn. Vädret ar behagligt och det ar grönt överallt. Det sämsta här är att alla röker precis överallt. Vi längtar efter att fa häsla pa hos er. Kramar till er alla! Hälsa mamma & pappa!