tisdag, december 09, 2008

Houdini och fikafrämmande

Det blev inget av nedanstående förslag. När jag hämtade Frank på dagis var han så trött att han bara fick sitta i soffan och titta på barnprogram i en timme. När han sedan fått mat i sig piggnade han till och då bakade vi en kaksort till och vi är nu uppe i 5 olika sorters julkakor. På kvällskvisten fick vi besök av Nicko (en arbetskamrat till Magnus) och hans tjej. De hade varit på Houdinis julutförsäljning av kläder här i Finnboda. Magnus var också med och köpte bland annat en superduperfin Power Houdini huvtröja till Frank och en till sig själv. Nicko med flickvän gick husesyn och sedan bjöd vi på kaffe och några julkakor. De är verkligen väldigt trevliga båda två och det är mysigt med lite fikafrämmande då och då- särskilt i juletider.

Den här härliga modellen fick Frank i grönt:



(Bildkälla: Addnature.com)

I morgon ska Magnus i väg och träffa lite gamla Sundsvallskompisar. Jag var också välkommen att följa med men eftersom jag inte har någon lust att fixa barnvakt till Frank så kanske vi möter upp dem en liten stund eller så struntar vi i det. Det beror på dagsformen och humöret i morgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tog du huvudvärkstabletterna som vi köpte när du var hemma.Tycker att du varit bättre medan du varit på praktik det är nog kanske stressutlöst migrän eller vad tror du?Hoppas att du är bättre nu! mamma pussa gullungen!