onsdag, december 26, 2007

På plats i Åre

Jag och Magnus befinner oss just nu på Holiday club i Åre. Vi har åkt telemark i de ganska så isiga pisterna i -3 grader. Inga köer till liftarna och inte så överdrivet mkt folk. Ikväll har vi ätit här på hotellet med Lena, Göran och Jens därefter gick vi upp till Sportsbaren, som ligger en våning upp, där tog vi varsin öl och spelade vårt nya spel Khet. Jag vann över morbror Göran , tjohoo! Magnus dängde också Göran och sedan spelade vi kort allihopa.

Klockan är nu några minuter över tio och vi ska alla ta och gå till våra rum. Rummen är jättemysiga och hotellet väldigt fint. Ett lätt snöfall har kommit under kvällen så vi har alla stora förväntningar på morgondagens åkning. Vi ska vara i backen 09.00 då backarna öppnar.

Jag längtar väldigt mkt efter Frank som är hemma hos mormor och morfar. Det är många barn på hotellet och Frank hade trivs här som fisken i vattnet. Det är ändå mysigt förstås att bara vara själv med Magnus också och lägga alla energi på varandra, annars går det mesta åt till Frank men det hade som sagtr varit dömysigt att ha med honom, men då hade vi inte kunnat åka skidor samtidigt. Nästa år ska Frankie boy med till backen också, det ska bli skoj! Moster Lena har lovat att hjälpa till med upplärningen.

Nu ska Magnus och jag och spela en sista omgång Khet i sängen innan vi ska blunda för dagen. Kram till Frank, mamma älskar dig.

Inga kommentarer: