tisdag, september 23, 2008

Nu tränar hela familjen på SATS

I dag Frank varit och "tränat".
Här på SATS (träningscentra) har de barnpassning medan man tränar. Det finns en hel liten avdelning för barnen med rutschkanor, bollhav, film-hörna, målar-hörna, klättergrejer m.m. Jättefint är det. I dag var jag och Magnus där tillsammans med honom, vi måste vara med honom första gången sedan är det tänkt att Frank ska vara där själv tillsammans med fröknar och andra barn medan vi tränar. Helt perfekt! Äntligen kan Magnus visa mig hur man VERKLIGEN använder roddmaskinen.



En bra sak med Stockholm är att här fungerar det att ha sådana här saker, samt att kosta på dem. Här bor det så mkt folk så det går runt. Man blir bortskämd av tillgängligheten och möjligheterna då man bor här till skillnad mot för i Sundsvall.

Vi tog på Frank träningskläder och sa att han också skulle träna, det blir som träning för han också eftersom han springer omkring hela tiden där inne. Han tyckte att det var jätteroligt och på torsdag ska vi dit igen men då ska Magnus o jag träna själva också. Det här känns som ett lyft i vardagen, att få komma bort och träna tillsammans, slippa dela på sig och sedan att Frank också får det superroligt under tiden!

1 kommentar:

Anonym sa...

Armar uppåt sträck....lediga...En kvart om dagen, med Arne Tammer är ett gammalt bra recept, som man kann utföra hemma i köket, med brynjan på.Lycka till önskar Binge