onsdag, juni 24, 2009

En större pool betyder mera vatten....

vi har som sagt köpt en större barnpool, nu när jag slipper bära ner vattnet från andra våningen (som läget var i Hässelby). Här sitter Frank och badar med polarna Manfred och Eskil på vår uteplats.



Jag brukar ställa poolen på gräset men valde att ställa den på plattorna på uteplatsen i stället, dumt dumt. Det tog en jäkla tid att ösa ut allt vatten, vilket jag var tvungen till eftersom jag dessutom ställt den precis utanför balkongdörren. Hädan efter får den stå på gräset så att vattnet kan badas i även nästa dag.

Detta var i måndags kväll. I går var vi med samma pojkar samt deras mamma till ett jättebra bad vid Källtorpssjön (där vi åkte långfärdsskridskor i vintras).

I dag tog vi med oss grannflickan Jamina till vår närmsta badplats, Sickla strand. Där är det alltid mycket folk som trängs på en pytteliten badstrand, men vi hade så små stjärtar så även vi fick plats. Det slöt även upp fler folk från Finnboda och även fast de inte hade lika små stjärtar som vi så fick de också plats. Efter ett tag var nästan hela kvarteret där, trevligt trevligt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Idag torsdag har vi varit till Vigge och badat det var 18 grader i vatnnet fullt badbart tycke Alva som även fick ut farmor i det kalla vattnet.
Vilgot har varit med oss på undehållning på Huberget han var enda barnet där och skötte sig bra även om han viskadetill mej "ska dom spela hela natten"
Han kommer snart att se ut som en varm korv efter att ha ätit 3 stycken idag.
Det är så härligt med detta väder här hemma,njuter i fulla drag!
Vi ses snart! kRAMAR MAMMA
Såg i Expressen att det fina vädre skulle betå även nästa vecka,tur för gatufesten!