tisdag, maj 03, 2011

Kungsträdgården och en pojke i blom

Förra veckan var Frank ledig måndag eftersom det var annandagpåsk och vi var i Stöde. Han ville även vara ledig torsdag- fredag, och jag var själv sugen på att hitta på lite mysiga saker med min stora härliga grabb så han fick vara hemma. På torsdagen var vi mest bara hemma och hade picknick för oss själva i parken, spelade boll och bara mådde gott.

På fredagen for vi in till stan för att köpa en sparkcykel till Frank som belöning att han sovit 10 hela nätter i sin sång utan att komma in till oss samt för att besöka Kungsträdgården och de blommande körsbärsträden. Det är så otroligt vackert där då och det är något som jag verkligen måste få se varje år.

Det är jättemysigt att hitta på saker med Frank. Han är duktig och snäll att ha med. Vi köpte hamburgare på MAx och satt vid fontänen i Kungsträdgården och åt och sedan köpte vi så klart glass också. Årets första kulglass.

Vackert så det gör ont:







Stolt sparkcykelägare:





Lillebror var förstås också med:



I dag är Frank på dagis. Han riktigt längtade efter att träffa sina kompisar. I dag har vi även avslutningssamtal med en av pedagogerna på dagis och då ska Frank vara med sedan blir det hem och fika innan fotbollsträningen klockan 17.

Inga kommentarer: