tisdag, augusti 10, 2010

Nytapetserat sovrum

Vi har tapetserat i vårt sovrum. Vi har länge sagt att vi borde göra det och tog tag i det sista dagarna på vår semester. Vi hade tänkt ta en annan tapet innan vi åkte till Måleributiken i Alvik men vi var rörande överens om att ta denna i stället för. Det är så skönt när man tycker lika!!

Det blev verkligen superbra. Nu har vi sommar i sovrummet året runt och väggarna gör mig så glad. Nu fattas bara lite piffning i form av kuddar och kanske en ny lampa till fönstret. Vi tapetserade två väggar, den bakom sängen och en på väggen då man kommer in i sovrummet.

Tapeten kommer från Intrades underbarat glada kollektion PIP. Färgerna får inte sin fulla rätt på bilderna eftersom botten är mera grön-turkos än vad den verkar på bilden och inte lika blek så att säga.



2 kommentarer:

Helena sa...

Jamen den tapeten är ju superfin!!! Har kollat in den länge, fast jag vill ha min i köket :)
Superfint :)

Disa Kastebo sa...

Hej!

Samma tapet som ni valt till sovrummet sitter på vår badrummsvägg. Gillar den romantiska country känslan som hela denna Pip-kollektion har.

Hoppas ni har det bra, det har vi. Men jag längtar efter att junior ska komma ut, jag vill se vem som döljer sig där inne i magen.

Kram Disa