onsdag, november 02, 2011

Frank 6 år

Den 13:onde oktober fyllde vår Frank 6 år. Om han ville fick han vara ledig den dagen och det ville han, därför fick det bli en Frankdag. Den började förstås med fika och paket på sängen. Mormor var också här så hon var med och firade!
..och mormor kommer med mera paket!
Svettig av allt öppnande:
Jack satt med:
Mamma och jag i morgonutstyrseln...
Magnus o frank testar nya Beyblade leksaken:
Lunchen åt vi på F/B Sea som är en nyöppnad restaurang nere vid vattnet här i Finnboda. Födelsedagsbarnet fick välja dessert efter maten och valde deras supergoda handgjorda chokladglass. MUMS! den var så god att mamma och jag fick beställa in varsin för att inte äta upp hela Franks.
Efter lunchen åkte vi till Gustavsbergsbadet och badade. Frank älskar att bada. Till middag lagade jag thaimat med scampi- som Frank älskar sedan monterade vi upp den nya tvn på hans rum och fikade tårta där inne. Vi hade bestämt tillsammans att vi inte skulle ha någon tårta på själva födelsedagen eftersom den inte skulle bli uppäten och eftersom vi skulle ha det på festen på lördag men en liten impoviserad glasstårta svängda jag ihop under kvällen så att grabben skulle få blåsa ut de sex ljusen och önska sig ngt.
Det blev en mycket lyckad födeseldag. Frank var jätteglad och sprallig hela dagen. Han berättade vid läggdags att han var jätteglad över alla presenter och att det hade varit en rolig dag. Han somnade nöjd och glad i sin säng senare på kvällen.

Inga kommentarer: