torsdag, mars 17, 2011

En härlig dag på söder med hela lilla familjen

Idag har vi varit på söder hela familjen. Först mötte vi upp Magnus syster Sara och Magnus mamma i Skrapan på Söder för att äta lunch. Sara har varit i Thailand i två veckor och jobbat så hon hade med sig lite presenter till både Frank, lillebror, Magnus och mig. Hon är snäll hon!

När Sara och Riitta begav sig hemåt eftersom Riitta skulle med tåget till Falun stannade den här familjen kvar och kikade i lite affärer. Både Magnus och jag hittade en del fint på butiken Casbah som vi köpte med oss hem. På vägen längst Götgatan mot Slussen stannade vi för ett fikastopp i Bruno gallerian och blev sittandes ett bra tag. Det är verkligen skönt att vara ledig tillsamman och inte ha några tider att passa, synd att detta var nästa sista dagen på Magnus pappadagar.

På söndag är guldklimpen två veckor. Tiden har verkligen gått fort. Här kommer en bild från grabbens första minuter utanför livmodern:
Det var ett underbart ögonblick!!



2 kommentarer:

Livet i byn sa...

Så mysigt ni verkar ha det, skönt när alla kan vara hemma samtidigt. längtar efter att få träffa lillebror och storebror. Massa kramar, mys och må....

Frank och jag sa...

Hej Linda

ja vi måste ju träffas snart.
Längtar efter att prata med dig på riktigt och inte på telefonen.
KRAM