onsdag, september 01, 2010

Dagar med glädje

Dagarna rullar på här hemma. Allt fungerar så bra. Frank har verkligen vuxit på sig och blivit förståndig under sommaren. Han är go, glad och medgörlig och det är nästan aldrig några problem här hemma- allt flyter på- det är så härligt!

Det är fortfarande fotboll och cykling som gäller. Vi har varit ute och kört en match ikväll, grabben och jag. Frank vann som vanligt. Det var även tänkt att vi skulle åla till Sickla och köpa höstskor till Frank hela familjen men eftersom Frank var trött så stannade vi hemma och myste med en film i sängen medan Magnus åkte och fixade skor. Det gjorde han bra. Han kom hem med dessa finfina Timberlandkängor till sin son:


Bildkälla:barnskospecialisten.se

På fredag åker Magnus på jakt och blir borta en vecka. Då blir det tomt här hemma men Frank och jag ska passa på att mysa så mycket som möjligt och att hitta på en massa roliga saker, så det blir nog bra!

På fredag får jag dessutom underbart, efterlängtat besök. Då kommer en massa fina tjejer hit för middag och fest. Jennifer kommer från London, Linda från Tärnsjö, Maria från Sundsvall, Kricken från Östersund, samt Terese, Anna och jag (ev. Kicki)- samtliga Stockholm. DeT NI!!

Inga kommentarer: