fredag, september 17, 2010

Goda grannar och icke grannar

Livet rullar på väldigt fint och bra i Finnboda Hage. I går bjöd jag över några tjejer i kvarteret på lite kvällsfika, närmare bestämt 7 stycken. Det kvällsfikas alldeles för lite här nere. Hemma i norr så har vi både kvällsfika och gofika, och det saknas här.

Innan kvällsfikat klockan 20 så var det även fullt upp här hemma. Vi fick nämligen lite oväntat besök. Vår granne Martin och hans dotter Rut kom o stannade tills strax innan åtta. De hade låst sig ute och fick snällt vänta in mamma Karin som dessutom skulle jobba sent. Det var bara trevligt. Jag lagade älggryta till oss alla och Rut och Frank lekte ganska så bra ;)

En besvikelse under dagen var att Sara och Anders tyvärr förlorade budgivningen efter många konstiga vänder hit och dit med mäklaren. Annars hade de i mars flyttade in i en lägenhet likadan som vår på nedre botten bara en lägenhet bort från oss. Det hade varit supermysigt eftersom jag saknar att ha släkten nära mig. Sådana är dock budgivningarna här i Stockholm och mäklaren från Bjurfors Forum Nacka var väl inte heller den allra bästa. Lite osmidig i sitt agerande tyvärr tillsammans med väldig otur från Sara och Anders sida. Nåväl, det kommer nog flera chanser, men just nu känns det surt.

Nej, nu är det dags att ta tag i arbetet och sedan förbereda inför lite helgmys med familjen.

TREVLIG HELG

Inga kommentarer: