tisdag, mars 02, 2010

Mormor på besök- vad härligt det är!

I fredags kom så äntligen min mamma till Stockholm. Frank och jag hade längtat och väntat hela veckan.

Min fina mamma med OS- mössan på sig såklart!:





Frank med älsklingsmormor:




Det är härligt att ha mamma på besök, både Frank och jag blir bortskämda på alla sätt och vis. Den här gången gjorde vi inte så mycket utstakade aktiviteter utan lät dagarna bli som de blev. Ett utlovat besök på leksaksaffären var i varje fall givet. Frank fick som vanligt välja vad han ville och valde den här gången en Ben10 gubbe och ett Star Wars gevär. Gissa om han var nöjd över det!

Även jag fick lite nya kläder av mamma bland annat så köpte vi en ny Burton skidjacka på rean samt några plagg på PUMA- affären i Gallerian. Vilken trevlig personal det jobbar där alltså. Suveränt mysiga butiksbiträden och det är väldigt viktigt tycker både min mamma och jag. Magnus var dit senare och handlade upp halva affären tror jag...

När mamma hälsar på brukar vi alltid åka till Gustavsberg och kika lite på Fabriksbutiken (eller Iittalaoutlet som det heter numera) där samt äta god thaimat på Thai Tale som ligger vid Värmdö marknad, så även denna gång.

Frank på väg till Gustavsberg:



Kvällarna spenderade vi framför televisionen och OS eftersom vi alla är väldigt idrottsintresserade. Höjdpunkten var förstås 5- milen men även hockeyfinalen Kanada- USA blev en spännande upplevelse. VILKEN MATCH! Mamma och jag kunde inte slita oss från apparaten.



Annan kvällsaktivitet i tövädret:



Frank och jag i följde med till centralen för att vinka av mormor i går. Som vanligt blev det tyst och tomt och ett tårögt farväl då mamma lämnade Stockholm för nordligare breddgrader. Frank och jag gick efter avskedet till Kulturhuset för att muntra upp oss på RUM FÖR BARN men de hade tyärr stängt på måndagar, som tur vad hade de foosball spel uppställda i Gallerian där Frank och jag lirade tills mungiporna pekade uppåt igen.



Frank skriver upp poängställningen FRANK- MAMMA 1-10:



Gallerian:



Nästa gång kommer vi hem till Stöde. Puss, kram och tack mormor!

Inga kommentarer: