fredag, februari 26, 2010

Bajsnödig på tunnelbanan- kul!

Mamma har kommit till storstan.
Frank och jag mötte upp vid 12 då bussen anlände.
Vi har lunchat, fikat och shoppat och skrattat.
Extra mycket fick vi skratta på tunnelbanan på väg hem, vi skrattade båda så tårarna rann.

När vi hoppade på tunnelbanan hem mitt i rusningstrafiken var det nämligen så att vi knappt fick plats. Vi stod som packade sillar och Frank blev lite irriterad. Först och främst på den leksak som han hade i handen som han fått av mormor. En Ben 10 gubbe i Lego.

När vi klev på tunnelbanan blev han arg på gubben och skrek rakt ut att alla på tunnelbanan var bajs. Några killar som stod bakom oss uppfattade det som om Frank var så bajsnödig att han höll på att skita på sig och att det var därför han skrek bajs. Killarna snappade upp det och började ropa kommentarer till Frank att han skulle KÄMPA, HÅLL UT GRABBEN! HÅLL IN DEN BARA OSV! Då blev Frank ännu argare och skrek bajs ännu högre varpå killarna trissade upp sina kommentarer vilket fick mamma och mig att bara skratta ännu mera eftersom vi visste att Frank inte var nödig och därför att killarna la så himla roliga kommentarer samt därför att Frank blev så arg.

När Frank sedan börjar skrika att NU GÅR DEN SÖNDER (och syftade på gubben) då trodde ju killarna att det var kört och det blev bara för roligt alltihopa! Det går inte att återberätta men i situationen blev det bra så himla roligt och alla i vagnen blev liksom engagerade.

Det händer alltid något sånt här när mamma är här!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid :)

Mrs. S sa...

Haha. Det kan bli roliga situationer med barn och vem som förstår vad de säger...