måndag, oktober 08, 2007

Wilma och Franks kalas i bilder


Tre dagar fulla med överraskningar, lek, paket och bus har nu gått til sin ända. Allt började med Frank och hans kompis Wilmas kalas i lördags. Det var sammanlagt nio stycken barn bjudna och alla kom, vi var med små och stora barn inräknade 26 stycken. Kalaset började förstås med paketöppning så det låg papper och snöre över hela golvet i sann barnkalasanda.





När alla paket var öppnade och lekta med så var alla välkomna att ta för sig av det vi dukat upp. Vi hade ett digert fikabord med båda smörgåstårta, vitt vin, kaffe, bullar, kakor, frukt och förstås en härlig ormtårta a la Kattis. På ett lågt barnbord hade vi dukat upp med små cupcakes, mini cookies, Brämhults juice och ett fruktfat med färsk annanas, melon, vindruvor och äppelbitar. Tanken var att barnen skulle få greja på som de ville vid det bordet. Vi hade inga stolar till dem utan de gick där och plockade godsak på godsak och såg ut att gilla hela idén.












När barnen började ledsan på att fika så fick de pröva lyckan i vår fiskedamm med presentpåsarna som jag slitit så med halva natten. När alla fått napp och därigen fått varsin marakkas i påsarna så bjöd vi upp till musikstund och plockade fram mer instrument.


Efter två timmar, med en massa stoj och en massa glad barn som alla skötte sig väldigt bra, var alla föräldrar så trötta att det var dags att avsluta Wilma och Franks kalas för dettta år. Kanske blir det en repris nästa år, det blev i varje fall väldigt lyckat och jag tror att båda Frank och Wilma kände att det var deras dag eftersom de var gladast av alla barn på festen.

2 kommentarer:

Smurfan sa...

Vilket roligt kalas ni verkar ha haft & mycket godsaker. Jag hoppas det bjuds på lika gott på lördag.
Vi ses snart!

Smurfan sa...

Frank & Wilma är så söta tillsammans!