torsdag, juni 23, 2011

Onsdag i sommarlovsverkstaden

Idag blev det sommarlovsfeeling på hög nivå. Barnen har varit på Stödebadet hela dagen. Frank låg i vattnet från 10- 16- inte undra på att han ser lite frusen ut på bilden:








Lillebror var förstås också med och se på den rackarn vad han stoppar i munnen:



Sitter med mormor på badet:



På eftermiddagen åt vi som vanligt middag här hemma allihopa, som vi gjort den senaste veckan d.v.s. jag och mina barn, mamma och pappa och hela brorsans familj. Det är så udnerbart skönt att få maten serverad både till lunch och till middag. Det är semester det ;)

Pappa körde sina barnbarn p¨å fyrhjulingen en sväng. De åkte till brorsan för att mata deras kanin med de superdupermaskrosblad som de hittade på åkern här hemma.



Den här bilden tog jag 23.00 här hemma. Se så ljusa sommarkvällarna är här, helt underbara!

Det är sommarklubben Klubbans koja. Magnus o mitt gamla tält. Barnen tycker förstås att det är mysigt att vara där. I morgon ska det tyvärr rivas för då åker vi vidare till Falun för att fira midsommar där.



Frank grinade inatt vid nattning och ville bara åka till Falun om han fick stanna här. Svårt krav ;) De senaste gångerna har han blvit ledsen kvällen innan vi skall lämna Stöde och vill absolut inte åka ifrån mormor och morfar och Alva och Vilgot, och det är inte undra på- de har ju så roligt tillsammans!

HEJ DÅ STÖDE, VI SES SNART IGEN!

Inga kommentarer: