torsdag, januari 27, 2011

Torsdag i fjällen

Idag börjar Frank o jag dagen med att slappa lite i stugan. Vi har varit igång ända sedan vi kom hit och nu behövde vi en liten paus. Magnus han har redan åkt till backen och ska avverka två timmar där innan han kommer hit och hämtar upp oss. Då blir det så klart mera slalomåkning för Frank och därefter skidskola klockan 13:15. skidskolan håller på till 14:30 och efter den brukar Frank vilja åka tills liftarna stänger 15:30 och då går vi in och myser på After skii.

Igår dröjde vi oss kvar efter After skiin och käkade middag inne på hotellet. Det var även någon slags underhållning för barnen i form av Sälens snögubbemaskot Valle och kamrater som uppträdde på restaurangens scen.

Frankie har varit väldigt risig i kistan i två dagar nu och jag vet inte alls vad det beror på, förhoppningsvis går det över, och han verkar inte så tagen av det, som tur är, men nu sprang han iväg på toa....igen.

Jag ska dit o kolla läget.

Må så gott
Kram från Sälen, Lindvallen.

1 kommentar:

Anonym sa...

HEJ Åhå i backarna.
Kul att Frank tycker om att gå i skidskolan i Sälen, för att lära sig att åka slalom,det kostar att ligga på topp.Gunillas längdskidskola i Stöde, den är vist gratis, men då får man spåra i djupsnön.Ja nu har det snart gått en vecka, med skidåkning och stugmys.Vi fick en trevlig helg hos Ritta och Set i Falun, samt ett besök på den stora konstutställningen vi gruvan, som kallas konstnatten.Mycket att se.
Må så gott InJön.