måndag, augusti 31, 2009

Tjejhelg i kungliga huvudstaden

HÄRLIGA BRUDAR!! Tack för en rolig, härlig, skön helg!!





Jag har haft en underbar helg, mina fina vänner Linda och Anette har varit här och förgyllt den.

Så här fin korg kan man få om man råkat fylla 30 (även fast man strängt förbjudit sina kompisar att ta med något och påpekat att deras blotta närvaro är present nog):



Jag hade förberett en trerättersmiddag som jag bjöd dem på, till detta skålade vi i champagne - kvällen till ära. Vi tog senare taxi in till Slussen för att testa en Strawberry daiquiri på Gondolen och njuta av dess utsikt, där sett vi tills de stängde, eftersom vi var tjejer fick vi stanna lite längre konstaterade en av bartendrarna. Vi blev bjudna på varsin drink av en kille som inte kunde låta bli att skryta om hur tät han var och att han minsann hade kontoret i närheten och dit brukade han beställa över hummer från Gondolen, det gick på en kvart sa han...Som väluppfostarade norrlänningar satt vi och höll god min och uppträdde trevligt mot honom när vi egentligen bara ville sitta i fred och prata, men har man fått en drink så måste man väl vara lite trevlig tillbaka. Roligt hade vi åt det (läs:honom) i varje fall!



Gula änkan säger POFF!



Grannen Patrik var över med några kräftor som blev över sedan deras kräftskiva. Linda o jag som är riktiga skaldjurslovers åt med glädje upp dem trots att vi var tokmätta. Anette är inte lika förtjust i de små krypen som vi.



Lördagen blev en riktigt härlig dag. Det är inte så ofta nu för tiden man går på stan i lugn och ro tills affärerna stänger och dessutom i sällskap av två glada flickor (som fick väl godkänt i shopping av mig, härligt tjejer!) Vi käkade lunch på en italiensk restaurang, handlade kläder, bosatte oss i Stadiums omklädningsrum, fikade, handlade och sedan stängde affärerna fast vi egentligen inte alls var klara, Linda t.ex. hade gärna köpt några fler toppar...

Söndagen innebar hemrsa för brudarna, så vi hann inte med mer än lite smoothiefrukost innan det var dags att kramas hej då med en önskan om att helgen inte tagit slut så fort och med hopp om att ses alla tre snart igen.




Så här serverar man hallonsmoothie till frukost om man har tjejhelg:



..och så här dricker man den:



CHEERS AND LOVE!

1 kommentar:

Livet i byn sa...

Tack för en helt galet underbar helg.
LOVE YO HONEY BONNY