lördag, maj 17, 2008

Soffan är beställd och mer ska det bli

Idag och resten av helgen har vi tänkt oss att fixa lite här hemma. Dagen i dag är avsatt för att i vår stora "andra" hall fixa iordning en kontorsdel. Vi har i den hallen 4 stycken garderober, mellan två av dessa ska vi montera upp en bänkskiva som skall få fungera som skrivbord. Kontorsavdelningen som vi så vacker kallar detta ställe ska i framtiden även dekoreras med en fondvägg i ngn tjusig tapet och lite hyllor och andra atiraljer som behövs för att hålla ordning på räkningar, papper och annat som man aldrig vet var man ska lägga.

Vi har även beställt en soffa i dag. Vi har avrit veliga vilken sorts soffa vi skulle välja men idag tänkte vi att vi måste ta tag i saken eftersom vardagsrummet inte kommer att bli klart förrän vi köpt en ny soffa. Vi for ut på MIO i Järla sjö (och gud vad fint det var där förresten, hur mysigt som helst!!) och hade där tänkt beställa en Hollywood-soffa. När vi kom dit fick både Magnus och jag syn på en soffa i en modell som vi tidigare aldrig skådat. Ibland blir det ju så att man ser en sak och känner dirket i hjärtat att det är rätt- så blev det nu hos både Magnus och mig, så den fick det bli. Den finns inte med MIOs katalog så jag kan inte visa ngn bild utan det får bli soffvisning här på bloggen om 6-8 veckor då den skall levereras.

Vi åt lunch på Texas & Co i Sickla. Amerikanska hamburgare. Gott.

Nu grejar vi vidare

Hej svejs från ett väldigt grått och rått Stockholm +9 grader

2 kommentarer:

Anonym sa...

60 årsfirandet fortsätter...
I går var det syskonen som bjuder på biltur till Galtström, och en fantastisk vällagad middag, som inte gick av för hackor.Gunilla beställer in laxfjäril, oj vad hon äter njuter av stunden.När man tittar ut genom fönstret så flyger det snöflingor i luften,då käns det som att man äter julbord.
Inte nog med Galtström, mitten på juli bjuder dom tant och farbror på revy vid dödafallet..Glesbygdsvärk & Skäggstubbar.1:a parkett på vridläktaren mitt i bäcken som är torr.+5 kyliga vindar sol. Binge som det låter på Frank nu så är binge på väg att heta Imbe? Kram.

Anonym sa...

Halloj! Äntligen kan man uppdatera sig på er blogg, har flyttat vår internetanslutning till mamma och pappa så det blev klart idag. Kul att se lite bilder från utlandet och er underbara uteplats, verkar verkligen härlig! Linda och jag pratade förra veckan om att vi skulle komma ner och hälsa på men vi tänkte du skulle få komma ikapp lite i plugget efter semestern först. Men jag längtar till storstan! Kram Anette