tisdag, januari 22, 2008

Promenad,bak och mat

När jag hämtade Frank på dagis i dag så hade jag tänkt att vi skulle vara ute i snön en sväng. Frank fick bestämma var vi skulle gå så jag hängde bara på. Det blev en tur genom skogen ner till centrum och sedan hem igen. När vi kom hem efter en timma så bakade vi tillsammans en sockerkaka. Vi bakade i Franks små sockerkaksformar från IKEA och det blev väldigt gulliga små kakor.
Vi dukade upp fika på hans lilla bord i vardagsrummet och åt upp en hel liten kaka tillsammans.




Efter fikat ville Frank se på film och det fick han. Han valde ut Nicke Nyfiken från sin filmsamling. Om Frank fick så skulle han nog kunna se på film en hel dag men som förståndiga föräldrar som vi är så låter vi honom bara se en begränsad tid per dag. det brukar kunna bli en kvart på morgonen och en halvtimma på eftermiddagen. Ibland blir det en stund till och ibland blir det ingenting alls. Det är skönt att slå på en film till Frank då jag ska laga mat (om han inte vill vara med och hjälpa till) så att man får ägna sig till matlagningen i lugn och ro.

Dagens middag fick bli stuvade makaroner, broccoli och Magnus köttbullar som vi hade i frysen. Skönt att slippa laga mat från grunden för en gångs skull.

Inga kommentarer: