lördag, augusti 04, 2012

Tältmys och kaos

Igår sov jag i vårt tält tillsammans med Frank och Säva. Vi slog upp det för att städa det ordentligt efter semestern. Barnen ville sova där och så klart kunde jag inte neka dem det.

Det är härligt att ha grannarna Säva med familj kvar. Härligt att vi flyttade till samma område. Frank och Säva har roligt tillsammans. Säva är inte så skvallrig och känslig som många andra tjejer i deras ålder utan hänger med i Franks tokigheter och småfnittrar mest hela tiden.

Våra familjer har varit bortresta om varandra hela sommaren men i måndags så var alla på plats i Gustavsberg igen och de har i princip lekt sedan dess, utom idag.

Idag har vi nämligen varit på IKEA och Svenssons i Lammhult och kikat och köpt enkel grejer. Påfrestande med två barn som kräver uppmärksamhet samtidigt som Magnus och jag vill tänka, titta och fundera tillsammans.

Väl hemma började vi plocka ur kartonger igen för att få plats att skruva ihop och sätta upp det nya vi köpt för att framledes kunna få ordning på våra saker vilket innebär att det nu är kaos på nedervåningen....igen....

Inga kommentarer: