lördag, december 08, 2007

Första skidturen

Igår kväll vid 22 kom vi fram till Falun där Franks farmor och farfar bor. De hade tänt marschaller som hälsade oss välkomna på ett mysigt sätt. Vi ska fira jul i Stöde i år eftersom vi var i Falun förra året och detta besök blir alltså var julhälsning.

Idag på förmiddagen så har Frank först bakat pepparkakor med farmor och prövat de skidor som farfar köpt till sitt favoritbarnbarn. Frank kunde faktiskt åka, han var så söt när han banade sin väg genom snön (bilder kommer då vi är tillbaka i Sthlm) Magnus skulle köra ett träningspass på skidorna så vi åkte 3 mil till ett ställe som alltid har mera snö, och där var skogen klädd i vacker vinterskrud så det var en härlig kontraste genemot allt regn som fallit den senaste veckan.





Nu har svärmor gjort iordning lite julmat som vi alla skall ta del av, det ska bli gott, man blir hungrig av att vara ute och busa i snön, även fast vi förstås hade med lite fika, saft och pepparkakor, man kunde ju aldrig veta hur länge pappan tänkte vara ute i spåret.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt med lite snö....och julmat, mums!!
Jag kämpar ju på med Viktväktarna så det blir till att försöka hejda sig med godsakerna i år....hahahaha.
Idag var vi till Matfors o badade och sen var vi på syrrans innebandymatch, i pausen kan man köpa innebandybollar för en tia och kasta mot ett kryss mitt på planen, det gjorde Tuva.....och VANN!!! Hahahaha....så nu är vi lyckliga ägare till en "potatisskalarmaskin". Perfekt!!
Kram på er.

Anonym sa...

Hej alla i Hässelbyn.