onsdag, juni 20, 2012

Badstopp på Tropicana- Fjärran höjder badet i Gävle.

På vår väg upp till Norrland, stannade vi i fyra timmar på ett bad halvvägs mellan Stockholm och Sundsvall, nämligen Fjärran höjder badet i Gävle. Det var en angenäm upplevelse. Badet passade perfekt för oss. Det var äventyrsbad inne med bubblor, strömmar, bubbelpooler 3 st, lekland för de minst, varm pool, en liten vattenrutschbana, simbassäng med trampolin, utebad med tre bassänger, två lekplatser, en liten konstgräsfotbollsplan, 2 beachvolleyplaner, stora gräsytor, café, glass, och allt satt ihop på ett bra sött. Det var lätt att gå emellan inne och utebadet. Lätt det bästa badet vi besökt hittills eftersom det fanns något för båda barnen. Letar man häftiga vattenrutschbanor är detta fel ställe men gillar man att bada och leka har man kommit rätt, särskilt på sommaren!
Här skulle jag hänga med barnen varje dag i sommar om jag bodde i Gävle. Saknar ett ställe som detta i Sthlm. Erikdalsbadet är så ocharmigt.

På bilden sitter vi och väntar på lunchen. Nu är vi dock framme i Stöde och här håller vi oss undan medan Magnus får fortsätta att flyttpacka hemma. På fredag efter midsommar går nämligen flyttlasset och det är svårt att packa när man har båda barnen hemma.

Inga kommentarer: