tisdag, juli 14, 2009

Snart börjar campinglivet

"Det är skönt att vara hemma i Stockhåm" var Franks första ord då vi klev in i lägenheten efter 2 1/2 vecka på resande fot. Först över en vecka i Stöde och sedan fem dagar i Särna.

Nu är det så dags att röra på sig igen. Vi har tagit vårt campande till en ytterligare nivå genom att vi i dag har införskaffat ett superfint campingtält från danska Outwell. vårt lilla fjälltält från Fjällräven börjar kännas för litet då man har en liten pojke som tar rätt så stor plats. Vi har, till alla grannars och barns förtjusning slagit upp det här utanför, för att studera det närmare och jag måste medge att det var kanon! Nu längtar vi tills i morgon då vi ska fara iväg.

En extra god kryddning på det hela är att vi de första dagarna får sällskap av Jonny och Disa från Sundsvall. De ringde i dag eftersom de börjat bli lite rastlösa i huset på Alnön. Snabbt bestämde vi oss för att slå våra vägar ihop och de börjar sina resa ner till Stockholm redan i kväll.

Var vi ska åka har vi inte bestämt, men Skara sommarland låter lite lockande nu när vi är fler som åker och fler som kan passa barnen medan föräldrarna turas om att förlusta sig i diverse vattenruschbanor och karuseller.

Inga kommentarer: