tisdag, februari 02, 2010

En ledig måndag

Igår hade vi en mysig dag tillsammans Frank och jag. Vi vår båda lediga och hade inte så stora planer för dagen, eventuellt bara en tur till Hellasgården för att åka lite skridskor. Nu föll det sig så att vi hade det så mysig på hemmaplan att vi inte kom iväg någonstans. Vi började morgonen med att spela spel och att tillverka ett Ben 10 memory. Det tog ungefär tre timmar och Frank satt koncentrerad hela tiden och målade de olika utomjordiska figurerna som skulle vara med i vårt memory. Nu återstår det för mig att köpa grönt papper till baksidan och att laminera alla bilderna.

Efter lunch blev det lek, musik och dans. Jag satte på lite Markoolio och det fick Franks ben att hoppa, hoppa! När vi gympat till sorken var slut så gick vi ut och gjorde gångar i snön i parken här utanför. En alldeles go och mysig hemmadag med en underbar pojke!

Kvällen spenderades hemma hos Sara och Anders på kalas. Det var Sara som fyllde 30- någonting och som bjöd på middag och tårta. Frank och jag vi gullade mest med Hanna hela tiden.

Inga kommentarer: