söndag, juni 01, 2008

Härlig värme och underbar uteplats

I den här familjen utnyttjar vi verkligen uteplatsen på 29 kvadratmeter som vi har. I morse dukade Magnus upp frukost där ute, det var så varmt redan klockan 09.00 på morgonen.

Mamma for tillbaka till Stöde i dag med Y-buss klockan 12.20. Frank och jag följde med henna till Slussen och vinkade av henne där. hon har ju blivit så haj på att åka och hitta med tunnelbanan nu så jag vägar släppa henne halvvägs....

Mamma har agerat hushållerska och barnvakt medan hon har avrit här. Hon har städat och tvättat och putast fönster och gud vet allt. Skönt att slippa för oss och mamma gillar det faktiskt, tro det eller ej! Magnus och jag har passat på att utföra lite ärenden på egen hand. Det är skönt att få tid att strosa runt och titta på grejer utan att behöva ha med en otålig Frank i vagnen. I lördags blev det en sväng til Kungsholmen- där inhandlades två sängbord och ett par jeans till Magnus. Lunch intogs på ett bra och charmigt italienskt café:



Där efter mötte vi upp guldpojken och mormor i Sickla. De satt och tittade på clownen Manne som hade show. Frank uppskattade det hela och kunde återberätta en del av det tokiga Manne hade gjort trots en del hoppande och studsande så verkar det som om han snappat upp en hel del av det roliga:




Efter det fikade vi på systrarnas Voltaires fik i närheten. Magnus o jag tackade för fikat och for mot motvilja till IKEA för att införskaffa en del grejer. Som vanligt då man är där så lastar man på en del saker som inte var tänkta att egentligen köpas, bland annat en vit o gulrandig matta, en kruka till jordgubbsplantan, leksaksförvaring till Franks rum m.m. men det var ändå behövliga grejor om jag säger så.

I dag har vi annars mest varit hemma och ute på vår uteplats. Frank har badat, Magnus har grillat och jag har slappat.

Lägger till en bonusbild på Frank o mormor i lekandets stund. Frank nattar en något för stor mormor, läser bok och ser till att hon har nappflaskan på plats *skratt*

Inga kommentarer: