fredag, mars 07, 2008

Mormor Gunilla, jag och Frank

Nu är mamma här och det är väldigt mysigt. Hon kom i onsdags eftermiddag och då stod Frank och jag och väntade på henne vid tunnelbanan. Frank blev superglad då han fick syn på mormor och sprang och mötte henne med världens goaste kram. Sedan var det bara mormor som gällde resten av kvällen. Paket fick han också, en Postis Per bok som blev mkt uppskattade och kläder från Polarn och pyret.

I går var vi bara hemma i Hässelby med Frank i det fina vädret. Vi var till lekparken och Frank geggade ner sig fråbn topp till tå så det planerade fikat på ett fik här i Hässelby fick ställas in och vi gickhem och åt lunch istället. PÅ eftemiddagen åkte jag ensma in till stan för möte på banken med Magnus. Nu har vi betalat lägenheten så nu är det bara att invänta inflyttningsdatum för nu är den vår! Efter bankbesöket som tog över tv timmar (jäkligt triiiist) gick vi till Nordiska galleriet och tittade på en massa fina möbler. Vita Pantonstolar står fortfarade högst på vill-ha-listan.

Här hemma så hade Frank och mormor det lugnt och skönt tillsammans. Frank är som en ängel då inte jag är med säger mamma/mormor. Det är mysigt att få rå om honom helt själv tycker också mamma/mormor. De hade gåt ner till ICA affären på centrum och köpte färsk röding till middag och en Nalle Puh tidning till Frank. Frank åt tills han storknade och somnade sedan i sin säng knåpnades på mormors hand.

I dag vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Vi får se.
Kramar till alla från mormor Gunilla, Kattis och Frankie boy

Inga kommentarer: