söndag, oktober 21, 2012

En bra helg

I det här fina, stora huset bor Sara och Anders (Magnus syster med familj). Här har vi varit idag och käkat lunch och fikat tårta. Farmor och farfar firade Frank och Hanna i efterskott.

Vårt hus känns litet då man varit hos dem. Hade detta hus legat där vårt hus ligger hade det varit perfekt men det ligger i Segersäng, Nynäshamn, och alldeles för långt bort och avsides från allting. Sara tyckte nog att vi skulle ha köpt ett hus där i stället och vi hade älskat att bo granne med dem men som sagt....skogen....Inte mindre än 5 minuters promenad till havet, affären, Apoteket, busstationen, bageriet, havet, skolan, Systembolaget, teatern, Pressbyrån, äventyrsbadet, skridskobanan, fotbollsplanen, skateboardparken, tennishallen, vårdcentralen, BVC, fiket, thaimatstället, Sibylla, pizzerian, lekplatsen, Hemmakväll, och allt det där som jag uppskattar så otroligt mycket att ha nära, riktigt nära!

Den här lunchen blev avslutningen på en annars trevlig helg. Riitta och Set har varit här, Friggeboden är snart klar, jag har planterat ner de där lökarna som tyngt mitt samvete samt sytt klart de där två rullgardinerna. Det räcker och gör mig glad!

Inga kommentarer: